Bemanning på näringslivsenheten

Som de flesta som följer vår blogg nog snappat upp, har Karin Ardefelt som vikarierat för Frida Torsein slutat. Frida är tillbaka på näringslivsenheten sedan 1 oktober. Karin Ljudén och Camilla Garbergs finns på näringslivsenheten som vanligt.

Camilla Garbergs, Karin Ljudén och Frida Torsein.
OBS, bilden är retuscherad.
Karin Ljudén jobbar deltid på näringslivsenheten, och resterande deltid i olika projekt. Karin har ett förflutet inom bankvärlden och har arbetat på Älvdalens kommun i 12 år med näringslivsfrågor.

Camilla arbetar deltid på näringslivsenheten och resterande deltid på andra uppdrag i kommunen. Camilla har arbetat som projektledare för det näringslivsfrämjande projektet F7 som drevs i Älvdalens kommun, Mora, Orsa, Rättvik, Leksand, Vansbro och Malung Sälens kommuner under 2016-2018.

Frida finns på plats på heltid på näringslivsenheten från och med igår. Frida har under två år varit tjänstledig för att projektleda att ungdoms-, näringslivs- och integrationsprojekt kopplat till kommunens arbetsmarknads- och integrationsenhet.

Näringslivsenhetens roll är att öppna dörrar till nya affärer, effektiva nätverk, företagsfrämjande aktörer och kommunens olika verksamheter. Ett av verktygen i arbetet är en dörr in/forum Älvdalen,  som är en tjänst där du som företagare vid ett och samma tillfälle får träffa kommunen olika specialister, tillståndshandläggare och övriga aktörer.

Vi vill passa på att lämna våra kontaktuppgifter till så att ni har dem:
Frida Torsein: 0251 - 312 32, frida.torsein[a]alvdalen.se
Camilla Garbergs: 0251 - 312 21, camilla.garbergs[a]alvdalen.se
Karin Ljudén: 0251 - 312 26, karin.ljuden[a]alvdalen.se


Läs våra andra blogginlägg:
Karin Ardefelt slutar
Krögarträff
Besöksnäringsträff i Idre


//Frida Torsein