Företag erbjuds kostnadsfri annons i Mora Tidning - först till kvarn!

Rådande läge gör att det är tuffare än någonsin för handlare och restauranger och även andra typer av företag, så tillsammans vill Mittmedia hjälpa till och värna om den lokala handeln i Älvdalens kommun. Därför erbjuds företag i Älvdalens kommun ett annonsutrymme kostnadsfritt i Mora Tidning onsdag 22/4. Det är först till kvarn som gäller för det är begränsat antal annonsplatser!

Format på annonsen: bredd 80 mm x höjd 43 mm. Viktigt! Bokningsstopp senast Fredag 17/4.

Annonsen skall innehålla ett erbjudande till era kunder som gör att de kan fortsätta att handla hos er. Det kan till exempel vara takeaway, utkörning, webbhandel med mera. OBS! Begränsat antal annonser, 18 platser/företag, först till kvarn.

Hur ni skall gå till väga:
Maila er annons beställning på: torbjorn.ahs@mittmedia.se
Skicka Torbjörn alla bolagsuppgifter inklusive organisationsnummer samt kontaktuppgifter såsom telefon och mejl för materialhantering. Dessa uppgifter behövs eftersom Torbjörn måste boka på enskild kund.

Du kommer sedan att få en bokningsbekräftelse på ett mejl av Torbjörn Åhs. Därefter kommer du att få en nedladdningslänk där du droppa ditt innehåll till annonsen såsom text, bild, logga och så vidare.

Vänliga hälsningar från
Torbjörn Åhs
E-post: torbjorn.ahs@mittmedia.se
Direkt: 0250-59 24 13
Dt/Mittmedia


Läs mer om näringslivsarbetet:
Årets Företagare och Årets Nyföretagare 2019
Företagsbesök på Restaurang F & M i Idre
Företagsbesök på Byggevallens elservice
De vanligaste frågorna om stödåtgärderna//Frida Torsein