Årets Nyföretagare i Älvdalens kommun 2020

Varje år delar Älvdalens kommun ut priset Årets Nyföretagare i Älvdalens kommun. Alla som vill får nominera företag och dessa sammanställs av Älvdalens kommun. Tillsammans med Företagarna Älvdalen och Företagarna Särna-Idre-Grövelsjön väljs ett företag ut att bli pristagare. I år fick Noda Redovisning äran att blir Årets Nyföretagare i Älvdalens kommun! Ett riktigt stort grattis till er!

Jörgen Lindhamn, Noda Redovisning.
Foto: Nisse Schmidt

Det var Jörgen Lindhamn som fick ta emot priset på frukostmötet i Idre den 12 november 2021. Han tog över Lars Olssons redovisningsbyrå för två år sedan tillsammans med sin kusin Jörgen Schröder och nu har företaget sju anställda.

Ett stort arbete ha lagts på att få Lars Olssons gamla kunder att lita på att Noda kunde göra ett lika bra jobb som Lars. Dessutom har de hjälpt företagen att digitalisera sin ekonomiska process. På det viset slipper en företagare få en faktura till sin brevlåda, en faktura på sin mejl och en faktura i handen från en leverantör. Alla fakturor samlas digitalt på ett ställe vilket förenklar livet för många.

Motiveringen lyder:
Sedan starten 2019 har detta företag växlat upp och ökat sin omsättning och personalstyrka. Att vara ett nystartat företag med 7 anställda  efter bara två års verksamhet är inte det vanligaste. Genom ett metodiskt och strategiskt arbetssätt har företaget skaffat sig en trygg kundbas som de erbjuder ekonomitjänster. Därför korar vi Noda Redovisning till Årets Nyföretagare i Älvdalens kommun 2020!

Återigen - ett stort grattis till Noda Redovisning och tack för att ni finns!



Läs mer:
Första fysiska frukostmötet på länge
Entreprenörskapskurs för unga mellan 19-25
Inbjudan till frukostmöte 12 november



//Frida Torsein