Företagsbesök på Skeppshussjöns Bad & Camping

Skeppshussjöns Bad & Camping i Evertsberg
Igår var jag på ett företagsbesök på Skeppshussjöns Bad & Camping i Evetrsberg.
Tobbe och Micke, som äger restaurang Dalgatan 118 i Älvdalens kyrkby, driver även Bygdegården och Skeppshussjöns Bad & Camping i Evertsberg. Driftiga killar med många järn i elden!
Butik, café och reception där man även kan proviantera när man vandrar i VasaloppsArenan
På campingen kan man bland annat fika och äta goda våfflor. I cafét säljer de även proviant till de passerande som vandrar i VasaloppsArenan - leden passerar precis utanför campingen!
På midsommarafton är det många besökare på campingen
Campingen är liten och mysig - och mycket välskött. Alla platser och stugor har utsikt mot sjön.
Tobbe och Micke visar mig runt och berättar om arbetet med att utveckla deras olika verksamheter. Just nu pågår arbetet med att paketera bygdegården och campingen tillsammans med andra entreprenörer i VasaloppsArenan t ex skidläger, cykelläger, vandringar mm.
- Badtunnan är populär, berättar Tobbe, att sitta i den varma tunnan och se ut över sjön är fantastisk både vinter och sommar!
Badtunnan är populär både sommar och vinter
En norsk turistbuss stannar till och de njuter av den fina utsikten och köper lite smått och gott i cafét
Tobbe och Micke visar upp de helt nya stugorna. De är mycket fräscha och har givetvis en liten uteplats där man kan sitta och titta ut över sjön.

Inredningen är ny och fräsch i de små stugorna som rymmer fyra personer
Jag tackar för den guidade turen och önskar Micke och Tobbe lycka till under den kommande säsongen. Hoppas att många hittar dit, det är en oas den lilla campingen!
Läs mer på http://www.skeppshussjon.se/

//Karin Hellström