Välkommen på frukostmöte den 8 april kl. 07:30-09:00 på Hotell Älvdalen!

Varmt välkommen att delta på frukostmötet fredagen den 8 april! Klockan 07:30-09:00 pågår frukostmötet som hålls på Hotell Älvdalen. För dig som inte kan vara på plats kommer det även att streamas via kommunens hemsida.

Programmet:
- Välkommen, Frida Torsein
- Företagarna, Peter Nygren
- Vandrarhemmet Uvboet i Åsen, Marita och Martin Antblad
- Företaget Indikavi, Mathias Graf
- Nyföretagarcentrum*, Therese Nielsen
- Flyktingmottagande, Annette Bäcker och Jawad Nazari
- Hur förbereder du dig inför en kris? Mariell Andersson
- Älvdalens bibliotek - digitalt center, Peter Friebel
- Älvdalens företagsmässa, Torbjörn Wallin
- Älvdalens kommun: Vision 2033**, Edita Pinxter
- Kommuninformation och en hälsning från Visit Dalarna, Frida Torsein och Vist Dalarnas Ann-Sofie Tenlén (via inspelad film)

Med reservation för förändringar. Mötet arrangeras i samverkan med Företagarna Älvdalen.

NÄR: Fredagen den 8 april kl 07.30-09.00.
VAR: På Hotell Älvdalen där Företagarna Älvdalen bjuder dig på enkel frukost. Du kan se en streamad version på kommunens hemsida.
FÖR VEM: Företagare, politiker, företagsfrämjare, föreningar, tjänstepersoner, privatpersoner eller du som funderar på att starta företag. Alla är välkomna!
ANMÄLAN: Ingen föranmälan krävs. 

* Therese på Nyföretagarcentrum finns kvar efter frukostmötet för dig som vill passa på att bolla affärsidéer eller annat.

** Älvdalens kommuns politiker ska börja arbetet med en ny vision: Vision 2033. Edita önskar er som kommer på frukostmötet att fundera kring hur du vill att Älvdalens kommun ska att se ut på olika plan till 2033. De saker som kommer fram ska sedan bidra till det mål som kommunen kan sträva efter att uppnå. Edita stannar kvar efter frukostmötet för dig som har frågor och synpunkter som du vill bidra med till den nya visionen för Älvdalens kommun.


Läs mer:

//Frida Torsein