Offroadcamp i Nornäs - först ut med försäljning och service av Moonbikes

Igår besökte näringslivssamordnare Frida Torsein och samordnare skola - näringsliv Daniel Nilsson Offroadcamp i Nornäs. Det är Katrina och Martin Freyer som driver företaget sedan sommaren 2016. Det de har på gång närmast i tid är att introducera Moonbikes. 

Katrina och Martin Freyer bakom en
Moonbike.
Offroadcamp driver ett besöksnäringsföretag med både boende, camping, matservering och upplevelser. Sommartid är det fyrhjulingsutflykter och vintertid är det snöskoter och nu också det nya fordonet - den eldrivna Moonbiken. Moonbiken är mer att liknas vid en motorcykel än en snöskoter. Sommartid är det en hög andel gäster från Tyskland, och BeNeLux-länderna. Den norska gästen ökar stadigt. En ny målgrupp är de svenska enduro-åkarna som de ser ökar.

Lördag den 3 december, klockan 11-16 kommer Katrina och Martin ha en demodag för den eldrivna Moonbiken. Då är alla välkomna till deras Offroadcamp i Nornäs! Martin och Katrina kommer är de enda i Dalarna som kan serva dessa Moonbikes.

Katrina bjuder på kaffe i deras minishop.

Det finns Moonbikesåterförsäljning, verkstad och MoonBike Park, på deras preparerade snötäckta stora myrområde. Där kan du testköra innan du eventuellt skulle vilja köpa en Moonbike. Det går också bra att boka en upplevelse med den 100% elektriska, tysta, dynamiska Moonbiken för skojs skull. Här kan du välja att köra 1 timme i själva MoonBike Parken eller att köra 1 timme med Martin som är diplomerad hållbar skoterguide från BHOST, en guidad tur omkring Offroadcampen i den vackra snötäckta naturen.

Katrina och Martin arbetar mycket med hållbarhet. Om fem år ser de att deras anläggning är ännu mer hållbar, med utökad solenergi bland annat.

Retroboende vid "macken"

Vi passar på att tacka Katrina och Martin för att vi fick besöka er! Vi vill passa på att uppmana dig som är nyfiken på Moonbikes att besöka Nornäs Offroadcamp den 3 december!


Läs mer:
Välkommen på frukostmöte 23 november
Välkommen på seminarium om ägarskiften
Företagsbesök på Uvboet
Nyhetsbrev näringsliv oktober 2022


//Frida Torsein