fredag 27 juni 2014

Företagsflyttar i Älvdalen: Backlunds skor, del 1

Denna veckan besökte jag Backlunds skor, som i mars i år flyttade från sin lokal i byns norra del till rosa huset vid rondellen i byns södra del. Detta är en serie om tre blogginlägg där jag berättar om de företag som bytt lokaler med varandra.

En del av mysiga Backlunds skor
Backlunds skor
Backlunds skor, som drivs av Johanna Petersson, har som sagt flyttat till den stora lokalen i rosa huset i rondellen i Älvdalen, där Salong huvudgatan tidigare haft sina lokaler. I sin nya lokal har Johanna ordnat en riktigt fin butik. Sedan flytten har det varit mer folk i rörelse i butiken, berättar Johanna.

Bara några dagar efter invigningen av den nya lokalen, bestämde sig Johannas yngsta dotter för att det var dags att komma ut, och Johanna är nu föräldraledig. Därför har hon nu anställt två tjejer som ska dela på att bemanna butiken - Petra och Lisso (Lisa-Marie).
Lisso (Lisa-Marie) och Johanna

Johanna är en av de flera unga, kvinnliga företagare som har vunnit en offentlig upphandling i vår kommun. Kanske har vi fler som vunnit offentliga upphandlingar, som vi på näringslivskontoret inte känner till? Hör i så fall gärna av er till oss!

Vi vill passa på att önska Johanna, Lisso och Petra fortsatt lycka till med Backlunds skor!Läs mer:
http://naringslivalvdalen.blogspot.com/2012/07/johanna-firar-1-arsjubileum-pa.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.com/2011/08/backlund-skor-nu-ar-nya-butiken-igang.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.com/2014/02/driva-butik-i-alvdalen.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.com/2012/06/50s-beauty-salong-ett-gott-exempel-pa.html
//Frida Torsein