onsdag 5 november 2014

Finns plats kvar på Entreprenörshelgen som går av stapeln denna helg!

W7 arrangerar helgen den 7-9 november en Entreprenörskapshelg i Tällberg, och på grund av några sena avhopp finns det nu ett fåtal platser kvar. Passa på att utveckla dig själv och ditt företag - anmäl dig till Entreprenörskapshelgen! 

Föreläsare är Annethe Andersson, By Tekla och Lars Bälter, Turistchef i Malung-Sälens kommun
Under helgen får du och ditt företag spännande föreläsningar, tid att koncentrerat arbeta med ditt företag och coachning. Helgen är till för att jobba med utvecklingen av ditt företag. Du får korta och kärnfulla föreläsningar om ämnen som ekonomi, marknadsföring, sociala medier, LEAN mm.

Mellan föreläsningarna har du tid för att jobba med ditt eget företag. Föreläsare och rådgivare finns med hela helgen för att svara på dina frågor och sitta med dig enskilt eller i grupp. Träffen är för dig som redan driver ett företag.

Föreläsare
Annethe Andersson - By Tekla
Hur blir ditt företag framgångsrikare på Facebook, Instagram, Pinterest, och Tripadvisor. I en värld som rör sig fortare än vi har möjlighet att anpassa oss till så fungerar inte längre de gamla tankesätten kring hur vi når våra kunder.

Lars Bälter, Turistchef Malung-Sälens kommun
Vem är min kund/gäst? Varför måste jag marknadsföra det jag håller på med? Försäljning ser jag ju resultat av direkt. Men marknadsföring...? Hur hör de ihop? Var, när och hur ska jag marknadsföra mig? På vilket sätt och genom vilka kanaler? Varför lägger Coca-Cola mest pengar på marknadsföring i hela världen? Är de inte nog kända?

DATUM: 7 november 2014 - 9 november 2014
PLATS: Tällberg
ANMÄLAN: görs på denna länk http://www.w7dalarna.se/web/page.aspx?refid=45&eventid=72179&page=1
KOSTNAD: hela helgen kostar 1 000 kronor


Läs mer:
http://naringslivalvdalen.blogspot.com/2013/09/nyhetsbrev-augusti-2013.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.com/2012/09/entreprenorskap-till-varje-pris.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.com/2013/04/nu-har-vi-varit-i-grovelsjon-igen-for.html


//Frida Torsein