Lediga tjänster på Älvdalens kommun

Nu finns det än fler lediga tjänster på Älvdalens kommun. Kanske finns här ditt drömjobb? Passa på att söka!

Kommunen söker nu en registrator/arkivansvarig. Registratorn/arkivarien tillhör administrativ service och den interna serviceförvaltningen. I arbetsgruppen finns ca 20 medarbetare, utspridda över kommunen. Registratorn/arkivarien ansvarar bland annat för att kommunen hanterar handlingar på ett korrekt sätt och stöttar kommunens samtliga verksamhetsområden. Arbetsbeskrivning

På kommunen arbetar du som ensam registrator/arkivarie och har därmed ett stort eget ansvar för hur kommunen hanterar handlingar. Du kommer att arbeta nära kommunsekreteraren, kontaktcenter och kommunens assistenter och bidra med administrativt stöd där så behövs. Du ska trivas i en varierad administrativ roll med fokus på registratur och arkiv. Du har ett stort eget ansvar för såväl planering som genomförande av arbetsuppgifter. Högt tempo och många bollar i luften motiverar dig. Vi är en verksamhet under uppbyggnad och utveckling varför ständiga förbättringar ska vara självklart och en lösningsinriktad attityd nödvändig.

Du kommer ansvara för Älvdalens kommuns registratur och arkivhantering. Du kommer även ansvara för upprättande, införande och uppföljning av Älvdalens kommuns dokumenthanteringsplan vilket sker i samband med driftsättningen av ett nytt ärendehanteringssystem. Arbetet innebär bland annat diarieföring, upprättande, avslutande och arkivering av handlingar.
Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete som registrator eller arkivarie i en myndighetsutövande organisation. Förkunskaper om diarieföring, dokumenthantering och arkivering krävs då det är ett självständigt arbete i en, för kommunen, ny arbetsroll. Du måste ha god kännedom om de lagar och regler som styr området och grundläggande kunskap om hur offentlig förvaltning fungerar. Det är meriterande om du har dokumenterade teoretiska eller praktiska kunskaper om arkivering. Vi sätter stort värde på de personliga egenskaperna och lämpligheten för uppdraget.
Du som söker har relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande kompetens från arbete inom myndighetsutövande verksamhet.

Du ska ha mycket god datorvana och ser IT som ett stöd i din yrkesutövning. Då arbete omfattar mycket kommunikation både skriftligt och muntligt krävs goda kunskaper i svenska.
Befattningen kräver att du är ansvarstagande och har stort sinne för struktur och ordning. Vi värdesätter noggrannhet och god prioriteringsförmåga. Som person bör du vara prestigelös och tillmötesgående. Du måste vara lösningsinriktad och ta ett stort eget ansvar för att hantera de utmaningar som finns i arbetet. Du måste ha förmåga att självständigt planera och genomföra arbetsuppgifter.

Anställningens omfattning: Tillsvidareanställning. Omfattning: 100%
Tillträde: 2015-03-02 eller enligt överenskommelse

Ansökan: Sista ansökningsdag: 2015-02-01. Ansökan skickas till: kommun@alvdalen.se. Ange referens: 468/2014

Kontaktperson
Thomas Kjellson, enhetschef
E-post: thomas.kjellson@alvdalen.se
Tel: 0251-312 25

Kanske någon av dessa tjänster är början på dina blomstrande karriär?
Kommunen söker även en lärare i engelska/tyska
Älvdalsskolan är en 7-9 skola. Skolan består av 145 elever uppdelade på 10 klasser och c:a 20 medarbetare. Du kommer att undervisa i små klasser om max 16 elever. Som pedagog ingår du i ett av skolans arbetslag tillsammans med ca 10 härliga och engagerade kollegor.

Arbetsuppgifter
Förutom ordinarie lärararbetsuppgifter ingår mentorskap för 8 elever.

Utbildningskrav
Lärarutbildning eller likvärdig. God datorvana.

Som person: Är du strukturerad, flexibel och positiv. Har du ett stort engagemang. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och social kompetens.

Arbetstid/Varaktighet: Vikariat 100 % vt-15, med start 2015-02-02. Eller enligt överenskommelse.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Kontaktpersoner
Maria Johnsson, rektor 0251-311457, maria.johnsson@edu.alvdalen.se
Anneli Grubb, bitr. rektor 0251-31114, anneli.grubb@alvdalen.se,

Fackliga kontaktpersoner
Ann-Catrin Olsson, 0251-311 10, ann-catrin.olsson@alvdalen.se
Lisa Jonasson, 0251-311 10, lisa Jonasson@edu.alvdalen.se

Ansökan: Sista ansökningsdag är 150127. Intervjuer kommer att ske löpande. Ange referensnummer: 5/2015

Vi tar emot ansökan via epost: kommun@alvdalen.se

Passa på, kanske är du den vi söker!


Läs mer:
http://naringslivalvdalen.blogspot.com/2014/10/du-haller-val-koll-pa-lediga-jobb.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.com/2014/12/lediga-tjanster-pa-alvdalens-kommun.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.com/2014/11/lediga-tjanster-pa-alvdalens-kommun.html


//Frida Torsein