Vikariat på näringslivskontoret

Nu ligger en platsannons för ett vikariat på näringslivskontoret ute eftersom Frida går på föräldraledighet under sommaren. Kanske ska just du lämna in din ansökan till vikariatet som sträcker sig över drygt ett år?

Skriv din ansökan och skicka in till oss!

Arbetsuppgifter
Främja entreprenörskap - Den allt snabbare förändringstakten i samhället ger upphov till ett ökat behov av utveckling, anpassning och omställning. Älvdalens kommun ska arbeta för att vara en attraktiv företagskommun som bidrar till att fler jobb skapas och att fler vill besöka bo och leva i Älvdalens kommun. Kommunen ska i dialog med näringslivet skapa goda förutsättningar för det lokala näringslivets utveckling.

Kommunikation och Dialog - Älvdalens kommun ska vara en omtänksam kommun där alla människor känner sig trygga och välkomna. Våra medborgare är vår viktigaste resurs. I våra möten och kommunikationen skapas en positiv samtalston och ett öppet samverkans klimat. Vi arbetar för tolerans, mångfald och jämställdhet.

Intern samverkan - Älvdalens kommun ska verka for att ökad samverkan mellan de olika verksamheterna inom kommunen. Den interna samverkan mellan olika förvaltningar är mycket betydelsefull för företagsklimatet och näringslivsutvecklingen i kommunen.

Kvalifikationer
För att passa för detta uppdrag ser vi att du är en drivande person som vill bidra till utveckling. Du är strukturerad och har förmåga att arbeta självständigt och driva processer, samtidigt som du är en lagspelare.

Du ska ha en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift och kan presentera komplex information på ett begripligt sätt, på både svenska och engelska. Du bör ha relevant utbildning och erfarenhet från affärsutveckling och ekonomi. Mycket god datavana och erfarenhet av kommunikation i sociala medier är en förutsättning. 

Du ska ha relevant arbetslivserfarenhet från små eller medelstora företag. Har du drivit eget är det en fördel. Kunskap och erfarenhet inom offentlig förvaltning är meriterande. Lokal kännedom är en fördel. 

Körkort samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Läs platsannonsen i sin helhet.


Läs mer om näringslivsarbetet://Frida Torsein