Älvdalens företagsmässa den 6-7 maj 2022

Fredagen den 6 maj slår portarna upp till Älvdalens Företagsmässa. Mässan skulle ha gått av stapeln i år men pandemin satte stopp för detta. Nästa år är det emellertid dags för Älvdalens Företagsmässa 2022! Det är fredag 6 maj till och med lördag 7 maj som mässan pågår.


Det är Företagarna Älvdalen som är uppdragsgivare och företaget NW Nöje AB som genomför mässan. Du kan boka din plats på mässan genom att mejla Niklas Nouvel eller ringa 070-247 18 33 vid frågor.

Kanske ska du inleda ditt deltagande vid Älvdalens Företagarmässa genom att delta vid företagarfrukosten för utställare i mässhallen fredag den 6 maj kl. 07.30-09.00? Enkel frukost från 07.00. Utställande medlemmar i Företagarna fikar gratis vid frukosten medan övriga betalar 50:-.

Du som vill kan få presentera dig och ditt företag under 3 minuter på scen. Boka din tid via mejl till Frida Torsein. Det är först till kvarn som gäller för utrymme om tiden.

Konferencier under helgen är Roger Zackrisson. Programpunkter på mässan är bland annat Larz Kristerz boksläpp och att ordförandena för Idre Fjäll - Tomas Ringsby, Fjätervålen - Ola Serneke, och Idre Himmelfjäll - Gerteric Lindquist kommer till mässan. Det blir musikunderhållning på scenen både på fredagen och lördagen.



Läs mer:
Årets Nyföretagare i Älvdalens kommun 2020
Första fysiska frukostmötet på länge
Entreprenörskapskur för unga mellan 19-25 år



//Frida Torsein