Sjunde företagsstafetten: Siv Holms begravningsbyrå

Johannas Flora, som var senaste företaget att besöka i Företagsstafetten, skickade stafettpinnen vidare till Siv Holms Begravningsbyrå där Anders Holm mötte oss och berättade om företaget.
Anders Holm som driver Siv Holms begravningsbyrå.
Ägare: Anders Holm
Besöksadress: Dalgatan 76c
Anställda: 2,5 tjänster

Berätta om Er företag / tjänster / produkter:
Vi är en begravningsentreprenör som följer hela kedjan, det vill säga vi arbetar med allt som hör ett dödsfall till såsom till exempel transport till bårhus, rådgivning kring begravningen & juridik. Vi arbetar även med juridik kring äktenskapsförord, bouppteckning och testamente. Allt fler väljer att fylla i livsarkivet ett dokument som vi förvarar. Vårt kontor i Älvdalen bemannas av Liselott.

Hur kommer det sig att ni startade det här företaget?
Vi är ett familjeföretag, Siv Holm startade företaget som numera drivs av mig, Anders Holm och jag är sonen. Vi etablerade vår verksamhet i Älvdalen 2005, företaget har verksamhet i främst Orsa och Älvdalen.

Vad har ni på gång just nu?
Inom kort byter för företaget namn till Familjen Holms begravningsbyrå.

Hur samarbetar ni med andra företag i Älvdalen?
Vi arbetar med lokala företag med bland annat blommor, gravstenar och begravningskaffe. Några samarbetspartners är Dalgatan 118, Tre björnar och Johannas Flora.

Vad är det bästa med att vara företagare?
Att man ansvarar för sin egen tid och som begravningsentreprenör arbetar vi på obruten mark, vid föreläsningar och möten kommer det många intressanta frågor.

Anders skickar stafettpinnen vidare till Gustavsson däck och sten.


Läs om våra andra företagsstafetter:
Älvdalsfönster
ErJa Mur och Kakel
Profil46 och Anglerman Fishing Adventures
Älvdalsfrakt
Stenis ekonomitjänster


/Frida Torsein