Företagsbesök Byggevallens Elservice AB och Jannicas Ayuvediska

Sista veckan i november besökte vi Byggevallens Elservice och deras nya butik i Särna. Conny, Jannica, Dennis & Ramona mötte upp för att berätta om verksamheten, som gått från ett enskilt bolag som sysselsatte Conny 2017, till dagens aktiebolag med 10 anställda.
Ramona, Jannica, Conny och Dennis
Byggevallens Elservice besitter högsta behörighet i både el, kyla och har spetskompetens på elarbeten på flygplatser.

De har bland annat arbetat på den nya flygplatsen i Rörbäcksnäs med elarbeten utomhus som till exempel el och belysning till flygbana och torn. Företaget erbjuder även installationer av värmepumpar, fiberoptik, kylteknik, paketlösningar med Attefallshus och vitvaruförsäljning.

Kunderna är privatpersoner, företag och myndigheter. Byggevallen har nära samverkan med andra lokala företag. Vi hjälper varandra och man vet vad man kan förvänta sig säger Conny.

Ett exempel på detta är företagets nya affärsområde där man tillsammans med Fredrik och Morgan Bygg erbjuder nyckelfärdiga Attefallshus.

Innan vi åkte vidare fick vi en visning av Jannicas fina salong i grannhuset, där hon erbjuder ayurvediska behandlingar med bland annat hälsorådgivning, massage och aromaterapi. På Facebook hittar du Jannicas Ayurvediska.

En verksamhet som i dagarna flyttat in till nyrenoverade, större och mer anpassade lokaler på övervåningen i butiken.

Vi ser fram emot nästa besök!


Läs mer om företagsbesöken:
E. Nymans åkeri
Turistgården i Särna
Mikael Smitz i Särna//Frida Torsein