Nyhetsbrev från Älvdalens kommun

Nu finns ett rykande färskt nyhetsbrev ute. Om du inte fått det via mejl kan du läsa det i korthet här. Läs om Årets Nyföretagare, kostenhetens pris, entreprenörskapskurs för unga och boka in frukostmötet i Idre den 13 december.

Årets Nyföretagare och Årets Guldko

Årets Nyföretagare i Älvdalens kommun
Nu har vi korat Årets Nyföretagare i Älvdalen 2020. Pristagare är Noda Redovisning och Jörgen Lindhamn. Noda Redovisning har sju anställda och företaget startades 2019.

Älvdalens kommun gör det igen - kostenheten har vunnit pris!
Det är inte bara biblioteken i Älvdalens kommun som vunnit priser den senaste tiden. Nu har även kostenheten och kostchef Åsa Kluck vunnit Årets Guldko 2021! Årets Guldko är ett pris som Arla ger ut och det sägs att det är att liknas vid Oscarsgalan men inom matbranschen. Vi passar på att gratulera Åsa och hela kostenheten till priset!

Entreprenörskapskurs för dig mellan 19-25 år
Det är dags för en entreprenörskapskurs för unga mellan 19 och 25 år som bor i Älvdalens kommun, Mora eller Orsa kommuner. Passa på att tipsa nära och kära som har åldern inne om denna kurs! Begränsat antal platser, först till kvarn är det som gäller. Anmälan till entreprenörskapskurs.

Företagarfrukost i Idre 13 december
Måndag den 13 december kl. 07:30-09:00 slår portarna upp för frukostmötet som hålls på Idre Himmelfjälls nybyggda restaurang. Kom och lyssna på Fjätervålen, Idre fjäll, Idre Himmelfjäll, North Park och annat!

Läs nyhetsbrevet i sin helhet.



Läs mer:
Årets Nyföretagare
Första fysiska frukostmötet på länge
Enreprenörskapskurs för unga mellan 19-25 år



//Frida Torsein