torsdag 17 april 2014

Seminarium: If you can dream it - you can do it!

Mellansvenska Handelskammaren bjuder in till ett lunchseminarium med grundaren av Memira, Jörgen Ringman, där han berättar om sin företagsresa. Namnet på seminariet är If you can dream it - you can do it!

Jörgen Ringman berättar även om hur han idag med facit i hand jobbar med medveten affärsutveckling. Kan man jämföra personlig tillväxt mot ekonomisk framgång? Vad är framgång för dig? Det är några frågeställningar Jörgen guidar oss igenom under denna lunch.

Jörgen berättar om vikten av att ha specifika mål inom alla områden i sitt liv för att bli en hålllbar entreprenör. Om framgångsorden målmedvetenhet, integritet och närvaro. Hur viktig är din personliga utveckling för dig som entreprenör?

Datum: 28 april
Tid: kl.11.30 - 13.00
Plats: Falun. Exakt lokal meddelas senare.

 Pris: Kostnadsfritt för medlemmar i mellansvenska handelskammaren, 300 för icke medlemsföretag.


Man anmäler sig till aktiviteter@mhk.cci.se senast den 23 april.

Mellansvenska handelskammaren är en företagsorganisation som arbetar med företagsfrämjande frågor. De är en hjälpande hand vid export, infrastruktur och erbjuder även kurser, seminarier och mycket mer. Denna företagsorganisation har nära samarbete med andra företagsföreningar som tex företagarna. För att läsa mer, besök http://www.mhk.cci.se/sv/Läs mer:
http://naringslivalvdalen.blogspot.com/2014/03/frukostmote-19-mars-i-alvdalen.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.com/2014/03/foretagarna-alvdalens-arsmote.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.com/2012/09/effektivisera-ditt-arbete-med-stod-av.html//Frida Torsein